CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Raya 2010

Alhamdulillah... raya kali ini kami sekeluarga dapat balik kelate. Terlepas rindu pada banyak perkara... termasuklah peluang untuk meronda di Pasar Siti Khadijah yang terletak di tengah2 bandar Kota Bharu tu... Ohh banyak yang berubah nampaknya, bangunan baru pun nampak banyak yang naik.... :))
Beraya di Kelantan hanya selama 5 hari memandangkan anaknda ketiga2nya nak pereksa. Abang dan kakak dengan final examnya. Lebih2 lagi abang yang akan berdepan dengan final exam sebelum ke main campus di Gombak. Kakak ok lagi, tidak ada tekanan sangat sebab baru di semester pertama peringkat Asasi. Shilah pula akan menduduki PMR, kalau tak silap exam bermula pada 5hb Oktober ini. InsyaAllah moga Allah permudahkan segalanya serta kurniakan kejayaan buat anak2ku sekelian...aminnn

Belum habis penat perjalanan balik kampung, terus masuk dapur sediakan juadah untuk tetamu yang datang beraya. Kawan2 anaknda call nak datang beraya. Dua hari berturut2 buat nasik minyak. Penat tapi hepi bila ramai yang datang berkunjung termasuk sepupu2 suami serta beberapa keluarga sahabat... :))

...gambar suasana raya...


Gambar semasa di kelantan....