CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Raya 2010

Alhamdulillah... raya kali ini kami sekeluarga dapat balik kelate. Terlepas rindu pada banyak perkara... termasuklah peluang untuk meronda di Pasar Siti Khadijah yang terletak di tengah2 bandar Kota Bharu tu... Ohh banyak yang berubah nampaknya, bangunan baru pun nampak banyak yang naik.... :))
Beraya di Kelantan hanya selama 5 hari memandangkan anaknda ketiga2nya nak pereksa. Abang dan kakak dengan final examnya. Lebih2 lagi abang yang akan berdepan dengan final exam sebelum ke main campus di Gombak. Kakak ok lagi, tidak ada tekanan sangat sebab baru di semester pertama peringkat Asasi. Shilah pula akan menduduki PMR, kalau tak silap exam bermula pada 5hb Oktober ini. InsyaAllah moga Allah permudahkan segalanya serta kurniakan kejayaan buat anak2ku sekelian...aminnn

Belum habis penat perjalanan balik kampung, terus masuk dapur sediakan juadah untuk tetamu yang datang beraya. Kawan2 anaknda call nak datang beraya. Dua hari berturut2 buat nasik minyak. Penat tapi hepi bila ramai yang datang berkunjung termasuk sepupu2 suami serta beberapa keluarga sahabat... :))

...gambar suasana raya...






Gambar semasa di kelantan....

6 comments:

sot said...

Selamat Hari Raya, Alhamdulillah selamat balik kampung dan kembali, dan meraikan tetamu dgn juadah raya. Semoga beroleh barokah.

UmmuFarhan said...

Salam,

Selamat hari raya kak fzi.maaf zahir batin. beraya Sakan tu..:))

fzi said...

Alhamdulillah...
Home sweet home pa... :)

fzi said...

Wsalam ummufarhan...
Selamat hari raya juga buat ummufarhan sekeluarga. Sama la kita, maaf kalu ada tersilap kata...

Itu ler... anak2 ler nampak beraya sakan... heheh

shami2 said...

Salam kak fzi..

Wah kat sini lagik meriah aar ramai tetamu tuh....penat tapi puaskan dapat menjamu tetamu dengan air tangan kita kan....

fzi said...

Wsalam shami...
hehe...itu ler, plan nak buat makan2 nya akceli lain minggu tapi diaorang call nak datang beraya, jadi buat yang mana ddan je lah dulu...
Alhamdulillah boleh tahan meriah shami...kita tumpang suka.. :)