CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Genap 2 Tahun dan 20k


Alhamdulillah Pandangan Kasih genap2 berusia 2 tahun pada hari ini dan hit counter nya pula genap 20 ribu pengunjung di pagi Maulidurrasul dulu semalam. Rasa sedikit teruja sebab bersempena dengan sambutan Maulidurrasul, blog ini mencapai angka yang istimewa bagi saya. Syukur lah... moga-moga ada keberkatannya... aminnn

Terimakasih buat semua rakan blogger tak kira dari mana, yang pernah dan kerap berkunjung ke sini terutamanya buat Anie, Kak Ani, 10, Mazzuin, Sue, Ummufarhan, Anis, ziarah 76, Mak Su, Ain, Intan, Ayu, Shami2 dan semua yang pernah hadir samada secara terang-terangan ataupun di belakang tabir. Tak lupa buat semua followers yang sudi ikut dan juga para blogger yang sudi link kan Pandangan Kasih di blog mereka.

Paling istimewa penghargaan buat suami dan anak2 yang banyak memberi sokongan moral buat mama untuk terus menulis.


TQVM
semua.... sudi-sudikan lah menjenguk ke sini lagi.... :))


10 comments:

cute gurl said...

hai mama, ramai nye follower...
pengunjung pon ramai....
jelez i...
posting mama pon bergerak selalu..

but my blog???
kosong tanpa pengunjung...
n posting langsung xbergerak....
bak kata abang:
"nak kata pa tak tau..."

akhir kata gud luck 4 next posting...
daaaaa...(^_^)

sot said...

Allhamdulillah satu blog yg ada pengunjung tersendiri. 20k dlm masa 2 tahun = 833 hit sebulan (purata 28 sehari). Lately mencapai 100+ hit sehari.

Semoga ilmu yg disampaikan dalam posting2 pada blog ini mendapat nilaian Allah sebagai ilmu yg bermanafaat, insyaAllah.

fzi said...

hai shilah...
tQ tQ.... hehe

Shilah pun rajin2 le update blog stoberi tu ek...siannn kengkawan shilah, nanti diaorang tertanya2..'mana le pegi tuan punya blog ni...." :))

fzi said...

Papa thanx...
papa yang paling banyak support mama, everytime mama buat posting papa tak lupa jengah dari ofis...hehe..
tQ tQ.... :)
Kadang bila sampaikan balik apa2 yang dapat dari majlis ilmu tu risau juga takut pemahaman kita tak berapa jelas jadi ilmu yang disampaikan balik tu jadi kurang tepat. Moga Allah sentiasa ilhamkan kecerdikan buat mama dalam menyampaikan... aminn

amir acap said...

waaaa..ramai nye pngunjung blog mama..
da motong abg da kot..hee..
em semoge mama trus mnulis kat blog ni..
rasulullah pernah bersabda, sampaikan lah walaupun sepotong ayat..

so gudluck dlm berblogging..hehehe..
assalamualaikum..

10 said...

suka jenguk cni sebab byk info agama.... terima kasih byk2 kak fzi sbb sudi sharekan ilmu...

fzi said...

10...
Akak just sampaikan balik apa2 ilmu dan info yang dapat dari mana2 kelas yang akak pegi tu... kalau ada yang tidak tepat atau kurang jelas, harap dapat dimaafkan. Untuk lebih detail kena rujuk mana2 buku/kitab yang menghuraikan perkara berkaitan.
Tqvm 10...moga ukhwah berpanjangan... :))

fzi said...

hehe...bang...
tQ...harap2 begitulah... moga apa yang ditulis ada manafaatnya lebih2 lagi buat diri mama sendiri...moga makin improve kualiti bukan hanya nampak pada kuantiti... hehe

Abang tentu ingat kata2 ustaz kat surau minggu lepas... "jangan kita nampak penuh tapi sebenarnya tak berisi..."
Jadi bang, sama2 kita tanam azam... biarlah kita nampak kosong tapi sebenarnya berisi... InsyaAllah.

Mak Su said...

tahniah... moga lebih kaw kaw lepas ni :)

fzi said...

Maksu...
Timakasih...harap2 macam tu lah... kadang time takde mood tu, tak bergerak gak blog...hehe