CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Esok SPM !!


Selamat periksa Kak........

Dari rumah kita yang jaraknya 30km dari sekolah kakak, mama hanya dapat tolong doakan.... Moga kakak serta semua rakan2 yang akan menduduki SPM 2009 tenang nak jawab periksa bermula esok....Moga dimudahkan urusan oleh Allah swt..... aminnn

Esok kakak akan berhadapan dengan BM kertas 1 & 2 serta Sejarah kertas 1.... InsyaAllah


Yakin boleh ya kak.... Usaha + doa + tawakkal pada Allah InsyaAllah akan membuahkan hasil dengan izin-Nya.....aminnn


17 comments:

cute gurl said...

gud luck kak!!!!
semoge Allah permudah kan kakak utk buat pekse nanti...
amin....

ain said...

Semoga Allah mempermudahkan segala2nya untuk kakak hingga habis spm. Dan semga berjaya!!!! untuk kak fzi..jgn stress sgt.

fzi said...

Shilah...
sama2 kita doakan kakak ya... :)

fzi said...

Timakasih ain... memang tiapkali kalu anak nak exam kita ibubapa yang terlebih risau... :)
Moga semua selamat...

sot said...

InsyaAllah Papa & Mama akan bangun tahajjud malam ini dan solat hajat khas buat kakak. Usaha yg terbaik yg kakak lakukan selama dua tahun ini insyaAllah akan memeberi kemudahan dan kefahaman untuk menghadapi ujian ini. Selebihnya tawakal pada Allah. This is it !! 10A insyaAllah Kak.

sot said...

Seramai 465,853 calon akan menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2009 yang akan bermula esok.

Anie said...

good luck kakak hehe, smg dilapangkan dada untuk menjawab exam dgn baik dan untie doakan dpt A1 dlm semua subject yg diambil. utk pegetahuan akak fzi, adik anie pun ambik spm juga sekolah agama padang raja(SMKA)melor,smg mohd firdaus dpt 13A1 juga, amin ya rabbal alamin...all the best kakak yer...

fzi said...

Pa..
Berkat doa dari kita harap2 dapat membantu kakak yang sekarang tengah periksa...InsyaAllah

fzi said...

Anie....
TQ doa buat kakak...harap adik anie Mohd firdaus pun beroleh kejayaan yang cemerlang nanti... InsyaAllah..
Sama2 kita tolong doakan kejayaan mereka kan anie... :)

intan sofia said...

gud luck !!!;))

fzi said...

Timakasih intan....
Makcik harap intan dan kawan2 sekelas amir di mrsm Kopa dulu maju jaya semuanya.... :D

ummufarhan said...

Salam,
Kalau umur panjang, insyaAllah saya pula akan merasa seperti yang puan rasa sekarang...sekarang anak2 saya masih kecik hihikk...

fzi said...

Wsalam ummufarhan...
InsyaAllah....moga Allah panjangkan usia dan mohon agar tiada halangan untuk kita melihat perkembangan anak2 yang meningkat dewasa...berkat doa ibu InsyaAllah anak2 sume dalam perlindungan Allah Taala...

anaklaut said...

salam....

moga kakak anda berjaya dengan cemerlang dengan jayanya dalam spm itu nanti..

NaqHuHiNes said...

Salam. SPM sudah menjengah hari kedua. Semoga kakak menjawab dengan yang terbaik. Selamat berjaya!

fzi said...

Wsalam anak laut....
'kakak' adalah gelaran buat anak kami yang ke 2.
Anyway tq al....

fzi said...

Wsalam Mazzuin...
Timakasih.... harapan kami pun cam tu lah...harap kakak bertenang dan dapat jawab exam dengan baik....aminn
Thx mazzuin...