CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Senyum di pagi hari


Pagi-pagi ni sebelum masuk keje kat dapur *untuk projek FZ Homemade Cookies*, duk la kejap ngadap pc. Orkid dan bunga2 di laman dah keluar dah tadi jengok. Dah siap letak hidung kat mana2 orkid yang ada aroma pot-pouri asli tu.... wangiiiii.......

Dah selesai cuci-cuci mata dan siram-siram pokok yang nampak kering tu, masuk umah on pc jap. Breakfast belum lagi... tadi neman je suami breakfast dengan roti taruk jem dan nescafe panas sebelum berangkat pegi ofis. Kita sendiri tak leh nak terima lagi pagi-pagi ni... hehe

Round-round internet, banyak input dapat dari info terkini kat dua tiga paper on-line.... dah tu, baca dan renungkan pulak kisah2 gembira, sedih dan lucu dalam mana2 blog rerakan blogger... banyak tulisan bermutu para blogger....best!

Dalam banyak2 tu, tetiba terjumpa la lawak kartun juragan ni... hehehe..... jom kita pakat2 senyum tengok kartun ni....*bese la tu...kebanyakan.. bukan semua... orang pompuan termasuk saya memang selalu tergoda dengan 'sale' di sana-sini (tak kira lah tengah pakai mask ke tak pakai mask ke, tetap nampak sign 'sale' tuh)* :)

pesanan penaja: ....senyuman menceriakan pagi anda... :)