CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Happy birthday papa..!!!!






Masa pegi ambik fon kat dalam bilik, terpandang ada 1 missed call dan 1 mesej dari kak asmah.

"Tak pegi masjid ke?", mesej kak asmah berbunyi.

"Ada apa kat masjid? i didn't get any info pun", balas saya.

"Hari ni pemilihan ajk masjid, penting, datang ya", respond kak asmah.

"Moga yang terpilih nanti orang yang berhemah dan takde kepentingan peribadi. Tengah masak ni, hari ni bezday papa dia", reply saya lagi.

Hari ni memang tak ke mana2. Just spend masa kat rumah je. Pagi2 lagi join papa n anak2 menonton cerita "Ong Bak 2" sebagai memenuhi waktu santai di pagi minggu ini. Boleh tahan juga ceritanya, terpegun juga le dengan watak Taeen sebagai hero yang gagah perkasa...hehe

Habis je cerita, terus mula pakat2 masak dengan anak-anak. Nak celebrate bezday papa yang now dah 45. Alhamdulillah, banyak perkara berlangsung dalam bulan 4 ini termasuk lah anniversarry perkahwinan kami yang ke 19. Birthday abang pun jatuh bulan 4.

So sempena usia yang dah makin berkurang ni...
"mama doakan papa dikurniakan Allah kesihatan untuk dapat meneruskan segala amalan yang baik, moga papa dipermudahkan Allah dalam segala urusan, moga beroleh kekuatan dalam memenuhi tanggung-jawab dan amanah sebagai khalifah Allah serta mampu menjadi hamba Allah yang bertaqwa di-sisiNya...amiiin..."