CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Hadiah Kenangan

Dah dua tiga hari sebelum ni saya dengar sok-sek sok-sek citer, semua pakat nak bawak befday girl ke ou....hehe....
Rupanya nak seleberet befday mama dekat sana. So, apa lagi...suke la....

Anak2 pakat2 sesama diaorang share duit, belanja kami pizza-hut. Papa biarkan saja anak2 buat plan sendiri. Kami just ngikut je...


Semua pakat gilir2 angkat tangan baca doa untuk befday girl....hehe..... rasa2nya kecoh dengan suara kami je dekat pizza-hut hari tu.... duk gelak2 sambil cerita2.... isau jugak saya takut terganggu orang kiri-kanan.... :)

Hepi....dapat hadiah sandal yang cantik dari papa. Takde la tinggi sangat, sedang2 je....Saya memang suka pakai sandal...senang terus melekat kat kaki dan sesuai ke mana2....


Anak2 pula share duit lagi beli bekas tempat letak roti....cantik dan praktikal...muat kalu nak letak jumbo pack roti gardenia yang panjang tuh @ dua plastik yang biasa....senang nak bawa ke mana2 samada dalam perjalanan atau nak bawak pegi berkelah....

Sebagai penutup di ou, papa ajak tengok wayang.... kiranya bersantai je lah kami hari tu sempena meraikan befday girl.... :)

So thanx everybody...... suke mama... dapat makan, dapat hadiah dan dapat peluang ronda2....cuti jap dapur kita hari tu..... :))