CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

SPM menjelang tiba...


"M
ama, esOk tOlong bwk ayaq kOpi ye ma..."

Baru kejap tadi dapat sms tu dari kakak.

Ohhh sayunya rasa hati bila kakak sebut nak air kopi tu...ok nanti esok mama bawak 2 flask.....satu kita minum sama2 kat bawah gazebo tepi padang sekolah, satu termos lagi mama tinggalkan kat kakak... tahan la sampai malam kalu kakak tak habiskan sekali gus belah petang.

SPM dah dekat dah.... saya tau kakak tengah struggle sekarang ni....semua yang lain pun tentu tengah struggle di saat2 yang masih berbaki beberapa hari lagi ni sebelum SPM bermula.

Yang buat saya jadi risau sikit, kakak sekarang ni tak berapa sihat....kena selsema dari hari pergi dengar Seminar kat Ampang Pecah tempohari lagi. Tak kebah2 lagi selsema tu. Dalam talipon hari tu cakap, dah rasa nak tercabut hidung.... ishk kesian anakku.... saya hanya boleh advise telan panadol, kalu tak baik juga kena ajak ustazah pegi hospital Kuala Kubu.... atau kena talipon mama, mama pegi ambik bawak ke klinik." Kakak cepat2 kata "
takpe ma, biar kakak try makan ubat lagi, kalu tak tahan baru gitau ustazah."

Harap kakak kuatkan semangat ya.... Study lah masa tengah boleh study lagi ni. Gunakan masa sebaik2nya. Mohon pada Allah agar Allah sembuhkan dari selsema tu supaya kakak dapat study dengan lebih selesa. Nanti mama jumpa kakak esok, InsyaAllah pegi petang la kot sebab Shilah ada extra class belah pagi... kakak pun ada kelas tambahan jugak kan belah pagi....abang pulak tak balik minggu ni.... jadi mama InsyaAllah pegi dengan papa dan shilah je nanti. Nanti mama bawak makanan........