CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Gambar Kelas

Pagi Ahad ni semua duk bersantai lagi..... Shilah sambung tidur lepas bangun solat tadi, papa pun.... Papa tu saya understood la malam tadi tidur lewat lepas tengok bola Kelantan lwn Negeri Sembilan yang berakhir dengan Kelantan tewas dengan mata 1 - 3. Saya yang tumpang sekaki tengok bola sebelah papa pun turut ghalik *kusyuk* tengok cara permainan geng n9 yang pada saya sangat fokus dalam permainan. Smooth je passing passing bola, macam machine.......

Apa2 pun tahniah buat yang berjaya merangkul Piala Malaysia 2009 dan bagi Red Warriors jangan putus semangat...InsyaAllah boleh baiki dan tingkatkan lagi mutu permainan di masa depan....

Intro pasal bola pulak dah kali ni. Sebenarnya nak post gambar2 yang ambik time dekat surau Rabu lalu. Paste kan kat sini sebagai kenang-kenangan beramai2 kami di majlis ilmu.

Rutinnya, selepas kelas, kitaorang solat Asar dulu berjemaah bersama-sama kemudian stay kejap untuk acara makan2 juadah2 ringan yang dibawa secara pot-luck....
:)

kaum ibu tengah kusyuk mendengar
penerangan dari ustaz.....



kak min posing...


makan2 sambil berpeluang beramah-mesra


sume dah nak beransur pulang...
InsyaAllah jumpa lagi minggu depan :)