CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
بسم الله الرحمن الرحيم

Operasi FZ Homemade Cookies 2009

Jemput tengok perjalanan operasi cookies kami yang sedang berlangsung....


Moga Allah permudahkan segala urusan...aminnn


12 comments:

::::LAdY FAFA:::: said...

warghhhh..order da overflow dowl....
uish3...

ma, i noe u can do it! chaiyok2!!!
hmm nestum i like da most!

Anonymous said...

salam,,,makcik sihat ke,,,salam ramadhan dr sya,,kim slm ngn pakcik sekali ye,,,

Achu Tra said...

alhamdulillah..berkat bulan ramadhan..moga terus bertambah rezeki...untuk dikongsi dgn mereka yg kurang bernasib baik..insyaallah

fzi said...

InsyaAllah kak.. kakak tolong doakan misi kita berjaya k...hehe
orite nnt balik hostel bawak bekal nestum crispy ... :)



Wsalam
Siapa gerangan anonymous ni...orang jauh ke? Kalau betul, selamat menjalani ibadah puasa dari makcik juga.. Makcik sekeluarga alhamdulillah sihat...leklok di rantau orang dan selamat maju jaya k... err bila balik cuti?



Achu Tra,
Alhamdulillah... begitulah harapannya. Mohon agar Allah bukakan rezeki dari berbagai pintu...aminnn
Timakasih ya, Selamat menjalani ibadah puasa...

Mak Su said...

wow! canggihnya! memang buat bisnes cookies ker for the whole year?

fzi said...

ohhh takde lah for the whole year maksu...buat cookies hanya di musim raya... kalu bukan time raya choc. cake je lah yang still on... product lain kueh2 segera sejuk-beku *FZ Frozen Food*
Thanks k maksu, jemput singgah lagi :)

noorlara said...

hamboi banyaknye biskut namapak sedap tentu sedap, kalu dekat bleh mintak koje over time cari duit lebih utk rayer.
misi apele plak tu, apapun selamat berjaya!

fzi said...

hehe...terus publish komen Noor kebetulan on-line *break jap, nestum tengah bakar dalam oven tu.. :)*

Misi projek kueh raya tu, la Noor... akak kadang rasa lemah semangat nak siapkan sume oder...tu yang perlukan sokongan anak2 dan papa anak2...:)
Moga Allah kurniakan daya dan kekuatan...aminnn

intan said...

makcik,pos kat intan skit..huhu..

nice cookies=))

fzi said...

heheh...intan
penat makcik intan...looking forward Amir balik tolong...hehe
Last week sebelum amir balik hostel, dah siap2 tolong mesin gula dan tapis tepung banyak2...senang untuk makcik buat keje... alhamdulillah.. :)
Intan nnt raya turun kL ya...jemput sekeluarga... makcik ingat nak wat open house.. :)

sot said...

Siang buat biskut raya, malam pi teraweh di masjid As-Salam. Alhamdulillah.

fzi said...

Alhamdulillah syukur...harap2 berterusan kan pa.. :)